Prag

Prag

Prag, byen med de tusind spir, er en af Europas smukkeste hovedstæder. Byens middelaldercentrum er fyldt med små krogede gader, storslåede kirker og en imponerende arkitektur.

Kultur

Prag klarede sig næsten uskadt igennem anden verdenskrig, hvilket gør, at vi i dag kan nyde utallige velbevarede seværdigheder. Til de mere kendte hører Prags slot, som er Europas største og kan føres tilbage til 1000-tallet. Slottet består af en lang række bygninger i mange forskellige stilarter, og har en storslået beliggenhed højt hævet over byen. Neden for slottet forbinder Karlsbroen de to flodbredder. Den smukt udsmykkede bro byggedes allerede i 1300-tallet, og det var her, den svenske hær blev stoppet, da den i 1648 forsøgte at indtage byen.

Forlystelser

I Prag kan du kaste dig ud i byens enorme udvalg af cafeer, restauranter, ølstuer og meget mere. Sørg også for at opleve byens rige natteliv!

Sæson

Prag kan besøges året rundt, men turiststrømmen er størst i julen, påsken og maj. I juli og august holder tjekkerne selv ferie, hvilket gør det lettere at finde billig indkvartering, da mange studenterboliger står til rådighed for besøgende. Hos Seat24 kan du booke flybilletter, hotel og udlejningsbil til din rejse.

Rejser til Prag

Book din rejse til Prag med Seat24. Vi tilbyder flybilletter, hotel og udlejningsbil til yderst attraktive priser.

Header
Subject
Body
Footer