Nyhedsbrev

San Francisco

San Francisco er en by, der både digtes og synges om - og med rette. Når du færdes på landevejen til byen, passerer du med stor sandsynlighed over den fantastiske bro Golden Gate Bridge, der er vartegnet for San Francisco. Den er et imponerende syn i sig selv og absolut værd at stoppe op for at beskue nærmere. Og fra selve broen er der udsigt til en by, som rejser sig brat op med serpentinveje, der gennemskæres af parallelgader. Fra broen kan du på vejen ind mod San Francisco også se det berygtede fængsel Alcatraz, der i dag er en af byens største turistattraktioner.

En stor del av charmen ved San Francisco er byens placering ved havet, hvilket har præget både maden og klimaet. I modsætning til andre dele af Californien er San Francisco ikke plaget af en kvælende, vedvarende hede. Aftenerne er svale og dagene behageligt lune med mulighed for en svømmetur i havet. Maden er en oplevelse og indtages gerne langs byens forskellige moler. Pier 39, Fisherman's Worf, er en legendarisk restaurant, hvor du kan spise det meste fra Stillehavet, ofte efter opskrifter, der adskiller sig fra de europæiske. Ostegratinerede østers er bare én blandt mange lækkerier, du kan finde.

Den asiatiske kulturs nærvær i San Francisco er yderst håndgribelig og en værdifuld indgangsvinkel til byen. Det kinesiske kvarter er en kulinarisk såvel som visuelt spektakulær oplevelse. Mange amerikanere vælger at holde ferie i San Francisco. Et besøg i byen giver dig svaret på hvorfor.

  1. Rom
  1. San Francisco
  1. Stockholm
Header
Subject
Body
Footer