Nyhedsbrev

Stockholm

Stockholm

Stockholm, Sveriges hovedstad og ifølge mange vores eneste storby. Alligevel er der mange svenskere, der aldrig har oplevet det egentlige Stockholm. Man hører om de centrale bydele i City og fascineres af de mange kommercielle butikker og af forlystelsesudbudet. Desværre kan man hurtigt blive afskrækket og dybt skuffet. Var det virkelig det hele?

Men Stockholm er mere, og kan fortsætte med at blive opdaget år efter år. En spadseretur i byen er måske den bedste måde at opdage det lille i det store, som hiver det personlige frem i Stockholm. Den lille lokale restaurant, den maleriske kaffebar eller den unikke butik. Stockholm synes på det nærmeste at være opbygget af små gallerier og forretninger med kunsthåndværk, hvor du finder en række af Sveriges dygtigste udøvere.

Men selv den mere kendte side af Stockholm kan tilbyde mere, end du tror. Det gælder dog om at opdage det på den rette årstid! I turistsæsonen er Stockholm overrendt af mennesker, så byen er bedre at besøge i efteråret eller foråret, når de herlige udendørsserveringer åbner på Djurgården, Mariatorget, Hagaparken og i mange andre levende områder.

For dem som allerede kender Stockholms indre by, er skærgården det næste skridt. Du tager færgen fra byens centrum, og i løbet af alt fra en halv til et par timer er du nået ud til øer som eksempelvis Fjäderholmarna med restauranter og røgerier. Du vælger selv, om udflugten kun skal vare en dag, eller om du vil fortsætte med bådtur og ophold på eksempelvis vandrerhjem på flere øer i skærgården.

Stockholm er stort og varieret. Følg årstiderne i Stockholm og opdag nye sider.

Header
Subject
Body
Footer