Nyhedsbrev

Venedig

Venedig

Venedig er en sagnomspunden by; romantisk og bedårende smuk men også med en blodig historie. Berømtheder som Casanova og Marco Polo har boet i byen, og hvis man vil tilbringe en romantisk ferie sammen med sin elskede, vælger man gerne Venedig frem for eksempelvis Paris.

Hvordan Venedig opleves, afhænger af årstiden. Som en af verdens største turistbyer kan det på de varmeste sommerdage føles som den rene tortur at mase sig frem til de kendteste steder i den centrale by, såsom Markuspladsen. Men Venedig har mere!

En vandring gennem Venedigs seks bydele fører dig gennem en fantastisk by, hvor den ene bro over kanalerne er smukkere end den anden. Når du har fundet frem til de mindre besøgte dele af byen, har du også fundet de mest intime cafeer og restauranter. Det er her, man især kan nyde de fantastiske italienske retter og den ægte, originale stemning.

Trods byens forholdsvis begrænsede størrelse kan en vandring vare længere, end man tror. Tit oplever man at blive ført tilbage til udgangspunktet, når gaderne slutter og kanalerne ofte begynder. Men en vandring i Venedig bliver aldrig kedelig. Kulturskattene trives i de gamle huse såvel som i kunsthallerne, der hører til kunsthistoriens største.

Et besøg i Venedig er en del af den almene dannelse, og du vil ikke fortryde oplevelsen.

  1. Tokyo
  1. Venedig
  1. Wien
Header
Subject
Body
Footer