Kulinariske oplevelser i Rom

Rom

Otello alla Concordia, Via della Croce 81. Populært sted med italiensk mad og en hyggelig gård som fungerer som en vinterhave i de kolde måneder.
Prisleje: Billigt.

Albistrò, Via dei Banchi Vecchi 140a. Lille, men hyggelig kro som ejes af en schweizer og hans italienske kone. Menuen er en kreativ blanding af forskellige internationale køkkener. Madretterne komponeres helt efter sæson, men den imponerende vinliste består.
Prisleje: Billigt.

La Carbonara, Campo de´ Fiori 23. God restaurant med traditionel italiensk mad til overkommelige priser. Den er mest kendt for sin Spaghetti Carbonara, hvilket man hører på navnet. Lukket om tirsdagen.
Prisleje: Mellem.

La Tana di Noantri, Via Paglia 1. Et godt sted at medbringe børnene, da menuen er indholdsrig og varierende, pizza til børnene, mens forældrene kan nyde noget mere avanceret. I de varme måneder kan man sidde under parasoller i den lille gård, som er gemt ved siden af Santa Maria-kirken.
Prisleje: Mellem.

Da Ivo, Via di Francesco a Ripa 158. To storskærme og almindelige tv’er i hvert hjørne, her kommer Roms supportere og hepper på sit hold. Vil du opleve stemningen her under en kamp, så bestil bord i forvejen, for her er ingen bar. Maden er okay, og betjeningen er god, til trods for at personalet har mere end deres halve opmærksomhed rettet mod tv-billederne.
Prisleje: Mellem.

Camponeshi, Piazza Farnese. Den smukke og bilfri piazza kan ikke egne sig bedre end til en restaurant som denne. Populær blandt politikere og diplomater.
Prisleje: Dyrt.

La Rosetta, Via della Rosetta 8-9. En af de bedste fiske- og skaldyrsrestauranter i Rom med en nyskabende menu.
Prisleje: Dyrt.

Header
Subject
Body
Footer