Seværdigheder og kultur i Bangkok

Det største turistkontor ligger på 1600 Thanon New Petchaburi.

Grand Palace og Wat Phra Kaew, det Store Palads og Smaragdbuddhaens Tempel, Ratanakosin. Masser af fantastiske bygninger, templer, paladser, pagoder og mytologiske figurer. Smaragdbuddhaen er hugget i et stykke jade, og er den der vises mest ærbødighed i hele Thailand.

Wat Po, er det ældste tempel i Bangkok. Her findes den hvilende Buddha, som er 46 meter lang og 15 meter høj. Et andet tempel, som er et besøg værd (gerne i forbindelse med solnedgangen) er Wat Arun. Tag færgen fra Tha Thien og nyd så stilheden i tempelhaven. En kontrast til det øvrige tempo i byen.

Bangkoks Nationalmuseum, Na Pha That Road. Et af Sydøstasiens største museer med over tusinde genstande, som giver en et godt indblik i den thailandske historie, kultur og kunst.

Det flydende marked, ved Damnoen Saduak ca 100 kilometer fra Bangkok. Markedet er at foretrække tidligt om morgenen med kvinder med stråhatte og både fyldt med grøntsager og frugt.

En tur på Chao Phraya-floden er en billig og hyggelig fornøjelse. Tag Chao Phraya Express i nordlig retning til Tha Phibun Songkhram (Nonthaburi). Ud over at turen byder på fin udsigt over byen og flodlivet, er det morsomt at gøre fund på det lokale marked i Nonthaburi.

Header
Subject
Body
Footer