Seværdigheder i Los Angeles

Turistinformation, Janes House Square, 6541 Holllywood Blvd, Hollywood eller 239 S Beverly Dr, Beverly Hills.
Beverly Hills. Hvis du bare har en dag i storbyen Los Angeles, skal du leje en bil og køre til Beverly Hills. Dels er der ganske roligt, og man kan faktisk gå rundt her uden at føle sig underlig i den bildominerede by. Husene er værd at iagttage en ekstra gang. En del af dem er arkitektoniske katastrofer, andre mesterværker. Her bor de berømte. Langs Sunset boulevard findes kort, som viser, hvor de kendte bor.

Rodeo Drive, Beverly Hills. Langs denne gade står limousiner parkerede på rad og række. Her handler folk med rigtigt store tegnebøger. Butikker med navne som Gucci, Lalique, Christian Dior ligger side ved side. En af verdens mest berømte handlegader. Det var her Julia Roberts shoppede i Pretty Woman.

EL Pueblo. Los Angeles ældste bydel grundlagt i 1781. Et byhistorisk monument. Gå langs Olvera street, spis churros (en spansk-mexicansk variant af donuts), og du får en smag på det flerkulturelle Los Angeles. En lille by midt i storbyen.

Venice og Santa Monica. Gør som Los Angeles-borgerne selv - hent din styrke fra havet. Tag hertil sent om eftermiddagen, gå langs den meget rene og velholdte strand og se solnedgangen. Det er romantisk, svalt og atmosfæren synes at være fra de tidlige 70'ere. Efter solnedgangen er det tid til en middag på en af Santa Monicas meget gode restauranter.

Manns Chinese Theathre og Walk of Fame. Flere end 2000 marmorstjerner ligger i fortorvet på dele af Hollywood Boulevard, formodentlig det eneste fortorv i verden, som bliver gjort rent hver dag. Stjernerne er forsynet med navne på kendte personer inden for underholdningsbranchen. Helt tæt på fortorvet ligger Manns Chinese Theatre, hvor de berømte også har lavet hånd- eller fodaftryk og skrevet deres autografer i cementen, foran biografens indgang.

Header
Subject
Body
Footer