USA - kontrasternes land

USA

Hvis nogen skulle finde på at beskrive USA som landet, hvor alting er stort, så er det fuldstændigt rigtigt. Bilerne er store, drinksene ligeså, husene er høje, maden bliver serveret i enorme portioner, der er ufatteligt meget at se og selve landet, ja det er også vældig stort.

Hvis nogen derimod skulle finde på at sige, at landet er fyldt med krimskrams og overfladiskhed, er det helt forkert. I USA bor fattige og rige, her findes kulturskatte på nogle af verdens fornemmeste museer, men også kunstige forlystelsessteder som Disneyworld. Landet byder på en storslået natur, eksempelvis Grand Canyon og Rocky Mountains, fiskerlejer, metropoler, musikparadiser, tropisk varme, skiløb i høj klasse og et køkken som ganske vist indeholder en del steaks og hamburgers, men også fedtfattig mad hvor grøntsager behandles, som var de ædelstene. Ikke mindst findes her de allerlækreste desserter.

Den bedste transportmåde i USA er uden tvivl bilen, benzinen er billig, vejene ordentlige og trafikken jævn og rolig. Bussnettet er bedre udbygget end jernbanen, og overnatningsstederne varierer fra små, billige moteller på landet, som motellet i filmen "Bagdad Café", til de dyre, verdensberømte beliggende midt i verdens hotteste metropoler, eksempelvis Waldorf Astoria Hotel i New York.

Header
Subject
Body
Footer