Kulinariske oplevelser i New York

Panna II Garden, 93 First Avenue Billigt, meget god indisk mad i et rodet indrettet lokale med tonsvis af lyskæder og tingeltangel. Der serveres ikke alkohol, men det er helt ok at tage sin egen med. Prisleje: Billigt.
Empire Diner, 210 Tenth Ave. Åbent 24 timer med typisk amerikansk mad og brunch. En institution i New York med art deco-indretning.
Prisleje: Billigt.

Plan-Eat Thailand, 141 North 7th st, Brooklyn,  Asiatisk mad i en af Brooklyns absolut mest trendy restauranter. Bestil bord i forvejen.
Prisleje: Mellem.

Taco Taco, 1726 Second Ave, (mellem 89th og 90th St.). Et endnu uopdaget sted højt oppe på østsiden med genuin mexicansk mad og miljø. Drives af to mexicanere, som med deres varme og gode mad får dig til at længes mod Mexico - langt fra ensrettet texmex mad.
Prisleje: Billigt – mellem.

Café Asean, 117 West 10th St, (mellem 6th og Greenwich Ave) . En asiatisk lomme midt i the Village med en baggård i glas og en moderne søster med samme ejer nogle døre længere henne, Jefferson med New American Cuisine. Asean har god sydøstasiatisk mad serveret med kærlighed og charme.
Prisleje: Mellem.

Pearl Oyster Bar, 18 Cornelia St. En fantastisk minimal restaurant med seafood som for nylig er blevet udvidet fra 20 siddepladser til 40. Frisk fisk og skaldyr, afslappet og fantastisk dygtigt og hyggeligt betjening. Det er værd at vente den obligatoriske tid på bord, da man ikke kan bestille på forhånd. Har også udgivet en meget inspirerende kogebog. Prisleje: Dyrt

Header
Subject
Body
Footer