Nyhedsbrev

pdf print

Vilkår og betingelser for services købt efter booking


Disse vilkår og betingelser for services købt efter booking ("Vilkår for ændringer") gælder mellem dig ("Dig”) og www.seat24.dk ("Vi” eller "Os") i tillæg til de generelle vilkår og betingelser for din oprindelige reservation ("V&B"), der er medtaget heri for reference. I tilfælde af konflikter eller uoverensstemmelser mellem disse Vilkår for ændringer og V&B, vil sidstnævnte gælde.

 1. Ændringer
  1. Vi tilbyder Dig ændringer og tilføjelser til din flybooking, herunder eksempelvis: ombooking, navneændring, sædereservation, ekstra bagage, ekstra måltider ombord, bestilling af børnebillet eller andre services fra luftfartselskabets side (hver især en "Ændring"). Tilbuddene varierer og er afhængige af din specifikke booking og dit luftfartselskab. En ændring af din flybooking er omfattet af prisregler og det respektive luftfartselskabs vilkår og betingelser. Du kan også kontakte luftfartselskabet direkte for ændringer og supplerende services.
  2. Den samlede pris på din ønskede Ændring er angivet i det betalingslink, du har modtaget fra Os. Den samlede pris inkluderer skatter og afgift(-er), vores håndteringsafgift (hvis relevant, se afsnit 2).
  3. Din Ændring udføres når Vi har modtaget din betaling og er betinget af tilgængelighed. Hvis skatter og afgifter ændrer sig, før aftalen mellem dig og luftfartselskabet er bindende, eller hvis den ønskede Ændring ikke er tilgængelig, træder aftalen med luftfartselskabet ikke i kraft, med mindre du accepterer en sådan forhøjet afgift. I dette tilfælde bliver din betaling refunderet. En Ændring er kun gennemført, når Vi har bekræftet den via e-mail. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, bedes du kontakte vores kundeservice.
 2. Personlig service
  1. Hvis du ikke har købt en Servicepakke på tidspunktet for din reservation af din flybillet, betales et engangsgebyr, når du beder om manuel assistance til din flybooking, via telefon eller e-mail. Gebyret er angivet i det betalingslink, Vi har sendt til dig.
  2. Gebyret for personlig service kan ikke refunderes. For at undgå enhver tvivl gælder sidstnævnte også, hvis du vælger at annullere reservationen af din billet, eller hvis vores assistance ikke resulterer i en bekræftet ændring (for eksempel og uden begrænsning, manglende bekræftelse fra luftfartselskabets side eller ingen tilgængelige muligheder for ombooking).
 3. Rejsedokumenter med almindelig post
  1. Dine rejsedokumenter bliver sendt med almindelig post (ikke anbefalet), efter modtagelsen af din betaling. Vi påtager os ikke ansvar for mistet eller forsinket post, der skyldes postvæsnet. Du er ansvarlig for at opgive den korrekte postadresse, når du bestiller din flybillet. Postadressen kan ikke ændres.
  2. Gebyret dækker et sæt med rejsedokumenter per reservation, og kan ikke refunderes. Hvis du har brug for et nyt sæt rejsedokumenter på grund af ændringer, foretaget af dig eller det relevante luftfartselskab, er ekstrabetaling nødvendig.
 4. Service - forsinket bagage
  1. Gebyret for forsinket bagage kan ikke refunderes.
  2. Ud over at stille bagageservice til rådighed, herunder hjælp med bagagerelaterede spørgsmål og viderebefordring af bagageanmodninger til det relevante luftfartselskab, omfatter vores service også hjælp efter afgang fra vores eksterne partner Blue Ribbon Bags, i henhold til Blue Ribbon Bags’ serviceaftale. Da vi handler i vores egenskab af mellemled, påtager vi os ikke ansvar for den service, der ydes af Blue Ribbon Bags eller opfyldelse af deres serviceaftale.
   Mere om bagageservice
   Blue Ribbon Bags’ serviceaftale
 5. Rejseforsikring
  1. Gebyret for rejseforsikring kan ikke refunderes.
  2. Rejeforsikringen varetages af Solid Försäkring. Da vi handler i vores egenskab af mellemled, påtager vi os ikke ansvar for den service, der ydes af Solid Försäkring eller opfyldelse af deres vilkår og betingelser.
   Solid Försäkrings vilkår og betingelser
 6. Rejseplan på mobil
  1. Gebyret for rejseplan på mobil kan ikke refunderes. Det telefonnummer, du har opgivet, kan ikke ændres efter køb.
Header
Subject
Body
Footer