Nyhedsbrev

Kulinariske oplevelser i Helsinki

Helsinki

Hesburger, finsk hamburgerkæde som findes flere steder i Helsinki. Spis en svinekødsburger med groft brød, eller køb en salat som er mere frisk her end hos Hesburgers amerikanske konkurrent.
Prisleje: Billigt.

Zetor, Mannerheimintie 3-5. Finsk mad, finsk musik og hardrock i et miljø med ternede duge, mælkespande og traktorer. Maden, som serveres, er finsk sisu-mad, det vil sige mad for kraftkarle og kvinder, der kører traktor og malker køer. Eller helt enkelt for turister som er trætte af junkfood og hundedyre restauranter. Prøv kødbollerne! Rockklub om aftenen.
Prisleje: Mellem.

Memphis, Yliopistonkatu 8. Memphis er en restaurantkæde med tre restauranter i Helsinki. Menuen er inspireret af forskellige madkulturer, især det caribiske køkken - med andre ord: hvis du ikke er vild med kokos, så må du gå et andet sted hen.
Prisleje: Mellem.

Babushka Ira & St Petersburg Bar, Uudenmaankatu 28. Romantisk og intim russisk restaurant. Gå ikke derfra uden at have spist blini.
Prisleje: Dyrt.

Savoy, Eteläesplanadi 14. Luksusrestaurant som Alvar Aalto har designet. Sidder man ved vinduerne, har man en udsøgt udsigt over Esplanadeparken, mens man nyder sin hjortefilet. Efter et afsluttet måltid tager man elevatoren ned igen – som skræmmende nok ligner frysebokse.
Prisleje: Dyrt

Header
Subject
Body
Footer