Kulinariske oplevelser i Barcelona

Barcelona

Bar-ra, Plaça Gardunya. Et solrigt og afslappet new age-trendy frokoststed gemmer sig bag Ramblans torvehal, La Bouqueria. En tre-rettersmenu koster ca 40 kroner og vegetariske alternativer findes. Prisleje: Billigt.

Fres co, Ronda Universidad, 29. Lækker salatbuffet med selvbetjening, og hvor du kan vælge mellem pizza og pasta. Kom klokken et for at slippe for frokostkøerne. Prisleje: Mellem.

Agua, Passeig Maritim de la Barceloneta, 30. God mad, rimelige priser, genuint hyggelig service og så har man desuden Middelhavet skvulpende ved siden af. Prisleje: Mellem.

Ciudad Colonial, Rambla de Catalunya 18. En af byens absolut bedste tapas-restauranter. Herlig bar, livlig udeservering. Prisleje: Mellem.

Silenius, Àngels, 8. Ambitiøst serveringssted, hvor mange af kvarterets velstillede kulturpersonligheder kommer. Prisleje: Dyrt.

Can Cullerettes Her er Barcelonas ældste restaurant, der blev etableret allerede i 1786. Kom tidligt, hvis du vil være sikker på at få bord. Prøv en “Pollastre rostit amb samfaina' , grillet kylling med den catalanske variant af ratatouille lavet af auberginer, tomater, løg, hvidløg og røde/grønne pebre og se på de gamle fotografier på væggene, der viser byens jet-set fra for længe siden, mens du venter på din ret. Vinen er usædvanlig billig. 

Mastroque Drevet og ejet af en fransk kok serverer denne særlige restaurant lækker mad med inspiration fra Middelhavet. Prøv en gigantisk frokost for blot 1400 pesetas. Beliggende på en smal gade gør den svær at finde, men spørg dig for – alle kender den.

Can Majo Denne restaurant, som ligger i det gamle havneområde, Barceloneta, har specialiseret sig i skaldyr. Af mange eksperter anses den for at være den bedste i byen. Det er et oplagt sted at spise den berømte catalanske ret, paella, som er en stor pande fyldt med safran ris med skaldyr og kylling, som deles af alle ved bordet. De har gode vine, og det er billigt.

Header
Subject
Body
Footer