Nyhedsbrev

Seværdigheder og kultur Costa del Sol

Malaga

Ronda, en klassisk udflugt til en smuk historisk by, som ligger i bjergene. Ronda siges at være tyrefægtningens hjemsted.

Gibraltar, et historisk interessant frihandelsområde. Tilhører England, medbring pas. Advarsel: ekstremt lange bilkøer før grænsekontrollen i højsæsonen. Tag op på den enorme klippe og se på berberaber, de kommer nærmere end på safari, hold vinduerne lukkede.

Cuevas de Nerja. Nerjas grotter. Som en stor katedral, som en endnu ikke filmet scene i Ringenes Herre. Man har fundet hulemalerier, som formodentlig er over 20 000 år gamle. Verdens længste stalakit, 63 meter, findes i en af grotterne som en gigantisk søjle, der er stivnet midt i en bevægelse. I grotten afholdes fra tid til anden koncerter, alt fra rock til flamenco. Men naturel kan også kan an.

Granada, den sidste mauriske by i Spanien med kendte steder som de gamle kvarterer og Alhambra.

Axarquia, et område med de hvide byer som er typiske for Andalusien med smukke hvide huse og udsigt til bjerge.

Antequera, en forhistorisk by 45 kilometer nord for Malaga, som altid har været et religiøst centrum med mange klostre og kirker.

Mijas. Lille by oppe i bjergene, knapt ti kilometer nord for Fuengirola. Tag hertil om eftermiddagen, når turistbusserne er kørt til hotellerne nede ved havet. Slentre en tur, spis, køb bugtens billigste postkort, og se det storslåede blå Middelhav langt nede. Her ligger også en tyrefægtningsarena, som kan få den mest indædte modstander af tyrefægtning til at føle sig romantisk.

Header
Subject
Body
Footer