Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Madrid - fantastiske aftener og skøn paella

Madrid

Spaniernes sene vaner er kendt viden. Nattelivet er stort i Madrid. Det meste af det sociale liv sker udendørs eller på barer og caféer, bare det ikke er hjemme. En aften i byen plejer at blive en glad, men langsom maraton med flere stop på forskellige barer og med et stigende antal deltagere. Mållinjen er engang ved morgenmaden, som også gerne spises ude.

Det vil aldrig bare være dig og byen. Muligvis i en lejet robåd i Parque del Retiros kunstige sø. Alt for mange vil have set eller gjort noget her. En del vil stå foran maleriet Guernica på Centro de arte Reina Sofía eller slentre rundt blandt Pradomuseets verdensberømte kunstsamlinger. Madinteresserede finder lykken i safranduftende paella, tapas eller afkølet sangria med frugtstykker. Danseinteresserede i flamenco-opvisning og shoppinggale i det enorme udvalg af sko og tasker, som Spanien er kendt for i shoppingverdenen.

Et naturligt udgangspunkt er Puerta del Sol, som er et torv, et vejkryds og en metrostation. I nærheden ligger det middelalderlige torv Santa Ana og Plaza Mayor og slottet Palacio Real. På den anden side findes Paseo del Prado. Vælger du at gå på Calle Preciados, så er du endt på Madrids største handlegade.

Header
Subject
Body
Footer