Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Shopping i Madrid

Madrid

Mellembudgetshopping er bedst på Calle Preciados og Calle Carmen, her findes flere internationale forretningskæder som Zara, El Corte Inglés og mindre forretninger. Rundt om Plaza Mayor bliver det mere chickt og excentrisk med små designerforretninger og særprægede souvenirbutikker. Chueca er kendt som trendy gaykvarter, mens det bliver mere elegant og eksklusivt omkring Salamanca. Calle Serrano har en del eksklusivt designermodetøj.

El Rastro, Calle Ribera de Curtidores, Metro La Latina, Embajadores. Et enormt søndagsmarked som er en 500-årig tradition i Madrid. Som det skal være på et marked: her er der plads til det meste, lige fra antikviteter til t-shirts. Hovedgaderne er Calle Ribera de Curtidores og Calle de los Embajadores.

Centro Comercial la Vaguada, Avenida Monforte de Lemos 36, Barrio del Pilar. Madrids største shoppingcentrum med 350 butikker. Ligger et stykke uden for Madrid, men du kommer let hertil med metro, stationen hedder Barrio del Pilar.

Lavinia, Calle José Ortega y Gasset 16, Salamanca. Siges at være den største vinhandler i Europa. Og hvordan det end er med den ting, så består forretningen af to veldesignede etager fyldt med vin. Personalet er dygtigt og flersproget.

El Corte Inglés, Calle Preciados 3. En stor varehuskæde med tøjr, mad, foto- og elektronikbutikker.

Museo del Jamón, Carrera de San Jerónimo 6, Huertes & Santa Ana, Metro Sol. Skinker, oste og pølser hænger på kroge eller hviler på hylderne i et gammeldags barmiljø. Trods navnet er Museo del Jamón ikke noget museum, men en bar/forretning som har specialiseret sig i skinke. Prøv gerne jamón serrano, den salte lufttørrede spanske skinke.

Patrimonio Comunal Olivarero, Calle Mejía Laquerica 1, Chueca, Metro Alonso Martinez. En olivenoliespecialist som har et meget bredt udvalg af spansk olivenolie, også flere egne sorter.

ABC Serrano. Calle Serrano 61 & Paseo de la Castellana 64, Salamanca, Metro Rubén Darío. Et mere eksklusivt galleri i fem etager med blandt andet mode, sport, kunsthåndværk og smykker.

Header
Subject
Body
Footer