Nyhedsbrev

Seværdigheder og kultur i Miami

I Little Havanna, Calle Ocho, South West 8th Street mellem South West 12th og 16th Ave, finder du Cuba i miniformat, med små hyggelige restauranter og cubanske cigarrullere i arbejdet med at rulle tykke, aromafyldte cigarer.

Art Deco Historic District i South Beach, fra 5th Street North til Dade Blvd og fra Atlantic Ocean West til Biscayne Bay, er med sine pastelfarvede huse, neonskilte og palmer for mange billedet af Miami. Bedst er det at parkere bilen og opleve området til fods.

Ocean Drive. Drik en drink, tag en kaffe, kig på folk og velpudsede biler eller stik fødderne ned i sandet. Ocean Drive, på kanten til Atlantens brusende bølger, er Miamis livligste gade, frem for alt, når dagen hælder mod aften og nat.

Collins Avenue, en gade ind i fastlandet fra Ocean Drive, er et miks af Art Deco-hoteller, barer, cafeer og tøjbutikker med det dyreste og mest trendige designtøj. Washington Avenue, som løber parallelt med Collins Avenue gennem Miami Beach, er en bred gade fyldt med dagligvarebutikker, natklubber, barer og mere eller mindre trendige tøjbutikker.

Fruit & Spice Park, 248 01 South West 187th Ave (på South West 256th Street, i Homestead), er en botanisk have med et imponerende antal forskellige eksotiske frugter og krydderier, flertallet af dem har du med sikkerhed aldrig tidligere set.

Museum of Contemporary Art, 770 North East 125th Street, på North East 8th Ave,  www.mocanomi.org. Betragt samtidskunsten af lokale, indfødte og udenlandske kunstnere. De permanente udstillinger indbefatter værker af bl.a. Roy Lichtenstein og Duane Michaels.

Bill Baggs Cape Florida State recreation Area, 1200 South Crandon Blvd, er et naturområde forsynet med stier, broer, rastepladser og en cafe. Området ligger på øen Key Biscayne syd for Miami Beach. I parken kan du beskæftige dig med en række udendørsaktiviteter som kajakroning, fiskeri og mountainbiking.

Miami Museum of Science & Space Transit Planetarium, 3280 South Miami Ave, på South West 32nd Road, er et rum- og videnskabsmuseum i bedste klasse. Anbefales til børnefamilier. Afslut museumsbesøget udendørs, hvor I kan betragte Floridas farlige dyr.

Header
Subject
Body
Footer