Nyhedsbrev

Shopping i Miami

Bloomingdale’s. Stor, national butikskæde, som har det meste. Bloomingdale’s finder du inde i indkøbscentret The Falls og inde i Aventura Mall, begge ligger et stykke uden for byen. The Falls ligger ved 8778 South West 136th Street, ved S Dixie Highway, i det sydlige Miami og Aventura Mall ved 19501 Biscayne Boulevard i Aventura. Lincoln Road Mall, som krydser Collins Avenue og Washington Avenue, fik et ordentligt ansigtsløft I 1997 til en pris af 16 mil. dollar. Mange af de største tøjkæder, som The Gap, finder du her.

Bal Harbour Shops, 9700 Collins Avenue, ved 96th Street i Bal Harbour. www.balharbourshops.com. Eksklusivt indkøbscenter I Bal Harbour. For dig, der kan nøjes med Chanel, Gucci, Prada og Dior.

Club Monaco, 624 Collins Avenue, ved 6th Street, i South Beach, www.clubmonaco.com. Genskabelse af de dyreste mærkers kollektioner til priser, som alle har råd til. Club Monaco er et besøg værd.

Barneys New York-Co-Op, 832 Collins Avenue, ved 8th Street, i South Beach. Tøjkæde med butikker i bl.a. New York. Seven Jeans og Marc by Marc Jacobs er nogle af de tøjmærker, de sælger. Relativt dyrt.

Kenneth Cole, 190 8th Street, ved Collins Avenue i South Beach. To designede etager med sko, tasker og tøj.

Outletshopping.
Outlet-butikkerne, som oftest er kæmpestore i størrelserne, sælger forrige sæsons tøj og det tøj, som ikke har passeret producenternes endelige kvalitetskontrol (tøjet har som oftest så små fejl, at du aldrig vil lægge mærke til dem). Sawgrass Mills er Floridas største outlet og regnes som én af Floridas mest populære rejsemål for turister. Sawgrass Mills ligger på 12801 West Sunrise Boulevard, i Broward County, www.sawgrassmills.com.

Header
Subject
Body
Footer