Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Offentlig transport i Miami

Til og fra Miami

Et stort antal flyveselskaber har rutefly til Miami (der er ingen direkte linier, så du er nødt til at mellemlande i en europæisk storby på vejen). Miami er også med i mange charterkataloger, men selv disse rejser er med rutefly, ikke med bookede direkte fly. Lufthavnen, Miami International Airport, ligger ca. 10 km fra Miamis centrum. Man kan komme fra lufthavnen med bus, taxi, lejet bil eller Supershuttle (blåmalede mini-vans). Bus er billigst, men mest besværligt. Vil du tage direkte til Miami Beach, tager du bus ”J”, som tager lidt over en time, ellers tager du bus nr. 7 til Government Center (35 min.) og skifter til bybus. Rejser du alene og ikke vil køre bus er Supershuttle bedst og billigst. Er I flere, er taxi bedre for pengepungen end Supershuttle.

Offentlig transport i Miami

Miami er stor, men relativ enkel at finde rundt i. Det er ikke en by, som egner sig specielt til gåture, da den mere eller mindre er baseret på, at indbyggerne og besøgerne har egne biler. Den kommunale trafik består af Metrobus, som ikke altid fungerer så godt. Ofte må du stå længe og vente på bussen. Et godt kort med busforbindelser finder du på www.miamidade.gov/transit.

Electrowave er en elektrisk bus, som findes i South Beach. Bussen går langs med Washington Avenue, mellem South Point Dr og 17th Street. Metrorail er de tog, der trafikerer Miami. En linie går fra Hialeah gennem downtown Miami og sydpå til Kendall/Dadeland. For at få et komplet kort, gå ind på www.miamidade.gov/transit.

Book udlejningsbil i Miami hos Seat24 >>

Header
Subject
Body
Footer