Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Kulinariske oplevelser i Stockholm

Stockholm

I Stockholm kan du spise alt fra en grillpølse på gaden for under en femmer til pighvarsfilet med hønselevertimbale på michelinguidelovpriste Edsbacka krog

Koh Phangan, Skånegaden 57, s-tog til Medborgarplatsen. Forskellige discjokeys spiller hiphop, roots, reggae og soul tisdag til lørdag. Hvis du er et tålmodigt og blidt menneske og ikke bryder sammen af at stå i kø for et bord i over to timer, så skal du sandelig spise der. Det er rigtigt godt!

Noodle House, Götgatan 62, s-tog til Medborgarplatsen. Interiøret er ikke meget at prale af, det er derimod den vietnamesiske mad. Smager af mango, honning og pebermynte blandet på tungen. Til og med dessert bliver overflødig.
Prisleje: Mellem.

Beirut Café, Engelbrektsgatan 37,  s-tog til Den Tekniske Højskole. På Stockholms første libanesiske restaurant er oplevelsen af mad, miljø og andre orientalske nydelser mangfoldig og rig. Forretterne er de mest interessante, for eksempel jouwaneh moklieh (citronmarinerede stegte kyllingevinger), shanklish (libanesisk krydret tørret ost) og hoummos (kikærtemos). Afslut med vandpibe.
Prisleje: Mellem.

Babs kök & bar, Birger Jarlsgatan 37. En lille støjende og personlig restaurant i biografen Zita, crossover-mad til hyggelige priser. Personale og gæster i forvirret blanding. Her snakker man om film, bøger, musik og livet.
Prisleje: Mellem.

Restaurant Mårten Trotzig, Västerlånggatan 79,  s-tog til Gamla Stan. Skal man som turist allligevel afsted og se Stockholms smalleste gade, som ligger væg i væg med denne kro, så passer et besøg helt fortræffeligt. Man får en rigtig fed Gamla stan-følelse og rigtig god mad. Vælg mellem at sidde i restauranten, i køkkenet eller i gården. Utroligt hyggeligt.
Prisleje: Dyrt.

Gondolen, Stadsgården 6, s-tog til Slussen. Gondolen slår aldrig fejl med sin fantastiske udsigt og svævende følelse. En god middag i restauranten, en Bellini i baren eller en kop varm chokolade med flødeskum i skindlæderstolene efter en vintertur i Djurgården.
Prisleje: Dyrt

Header
Subject
Body
Footer