Nyhedsbrev

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Shopping i Stockholm

Stockholm

NK, Regeringsgatan 38,  s-tog Kungsträdgården. Her finder du alt, som har et mærke på sig. Og har du dårlig tid, så er det udmærket i al hast at kaste sig over kanelhornene, bukserne for 395 kroner og noget andet smart fra den samme flotte bygning.

Götgatan. Himmerige for den stressede shoppingfantast som ikke kan lide de store kæder. Begynd ved bakken mod Slussen og forsyn dig med bomuldsbluserne hos KUS, musikbutikken Multi-Kulti, designstedet Construct, den friske kosmetik hos Lush. Tværs over gaden ligger Filippa K og Tiogruppen. Fremme ved krydset Högbergsgatan ligger Bondelid, Granit, Designtorget og FACE. Her er det på tide med en vædskekontrol. Enten på Wayne's eller Tully's tværs over gaden. Skulle en kraftig øltørst indfinde sig på denne runde, så skal man vide, at denne strækning også har flest pubber i Stockholm.

Sturegallerian, Grev Turegatan 9 A,  s-tog til Östermalmstorg. Endnu et sted hvor forretningerne ligger tæt, så man får mest mulig shopping på kortest mulig transportstrækning. Hvis man ikke er tilfreds efter Sturegallerian, drejer man let af ved Nybrogatan, Biblioteksgatan eller Kungsgatan.

Header
Subject
Body
Footer