Nyhedsbrev

Billeje


Seat24 er et rejsebureau på internettet, hvor du kan bestille lejebil, hotel og købe flyrejser. Vi er et af Nordens førende rejseselskaber på internettet. Vi samarbejder blandt andet med rentalcars.com, som formidler biludlejning på cirka 4.000 forskellige destinationer verden over. Gennem os kan du nemt leje bil hjemmefra, inden du lander på destinationen og derved undgå besvær, når du ankommer.

Lej bil hos Seat24 med laveste prisgaranti

Vi synes, at udlejningsbiler - såvel som rejser og hoteller - skal være til at betale og nemme at bestille. Gennem os får du de bedste priser. Via vores partnersamarbejde får du en prisgaranti, der indebærer, at du får udbetalt prisforskellen plus 100 kroner af os, hvis du finder et billigere alternativ hos et andet biludlejningsfirma. Uanset hvor du skal hen, eller hvad du skal bruge din udlejningsbil til, har vi et favorabelt tilbud. Du foretager selv bestillingen i fire trin og bestemmer selv kategori, afhentningsdato og -sted og det samme for aflevering af bilen. Du får alle oplysninger om vores udlejningsbiler - særlige vilkår, forsikringer, skatter med videre, når du bestiller.

Udlejningsbil til en rimelig pris

Eftersom Seat24 findes på internettet, kan vi presse priserne på de enkelte dele af din rejse - fra flybilletten over hotellet til prisen på lejebilen. Næsten uanset hvornår og hvor du tager hen, er der alternativer til en rimelig pris. Prisen på lejebiler kan være en afgørende faktor på de steder, hvor det ikke anbefales at køre med taxi eller på de rejser, hvor du skal kunne bevæge dig frit omkring i en længere periode.

  1. Billeje
  1. Billige fly
Header
Subject
Body
Footer