Billige fly


Med Seat24 bestiller du flybilletter til de laveste priser, som system kan finde - det er det, vi kalder lavprisfly. Vores målsætning er at tilbyde en hurtig, tryg og enkel måde at bestille en rejse på, når du allerede ved, hvor du vil hen.

Vi tilbyder lavprisfly over hele verden. Vi formidler rejser med såvel store som små flyselskaber, og vi giver dig lave priser på såvel udenrigs- og indenrigsfly. Hver dag vælger 1.000 personer at bestille billetter til lavprisfly hos os, hvilket gør os til et af Skandinaviens førende rejsebureauer på internettet. Det indebærer, at du altid har adgang til vores samarbejdspartneres bedste flypriser til din valgte destination.

Mere end blot overkommelige flypriser

Paris, Tokyo, Barcelona eller Chicago? Hos Seat24 kan du sammenligne priser på flybilletter til 1.500 destinationer verden over. Samtidig med at du bestiller billetter til lavprisfly, kan vi også hjælpe dig med at finde andre løsninger til rejsen. Du kan f.eks. tilføje en lejebil, der venter på dig, når du ankommer til destinationen.

Du kan også søge efter billige hoteller på din feriedestination. Du vælger selv det placering og den prisklasse, der passer dig bedst. Vil du bo i byen eller udenfor i mere rolige omgivelser? Vi mener, at vi kan imødekomme de fleste af dine ønsker, og præcis som med vores lavprisfly kan vi altid tilbyde hoteller af høj standard til en rimelig pris.

Nu kan du bestille dine pakkerejser hos Seat24. Vi er et rejseselskab på internettet for dig, der søger rejser til en rimelig pris. Siden 2000 har vi formidlet billige flybilletter på internettet, og hver dag gennemføres der 1.000 bestillinger hos os. Du bestiller selv flybilletter tur/retur, hotel og billeje, og du sammensætter selv dine rejser præcis, som du vil have dem.

For dig, som ikke selv vil sammensætte din rejse, gør vi det nu endnu lettere. Fra og med vinteren 2006/2007 kan du også bestille færdige pakkerejser hos os. Vi har et stort udvalg af sammensætte rejser til enhver smag - alt sammen for at du skal kunne finde lige præcis den pakkerejse, der passer til dig!

Pakkerejse på internettet - et alternativ til en rimelig pris

Ligesom tidligere er det vores mål at kunne tilbyde dig en oplevelse til en rimelig pris - det gælder selvfølgelig også vores pakkerejser. Hos os finder du billige pakkerejser til de mest populære rejsemål, og vi har gjort det nemt for dig at kombinere flybillet og hotel gennem os. Du kan stadig påvirke prisen på din pakkerejse ved at vælge et billigere eller et dyrere hotel. Vi har alt fra helt enkle vandrehjem til femstjernede hoteller.

Årsagen til at vi kan presse priserne sammenlignet med andre rejsebureauer er helt enkelt, at vi kun findes på internettet. Naturligvis får du den samme kvalitet og service, når du bestiller pakkerejser hos os, som når du bestiller separate flyrejser, billige hoteller og billeje.

Seat24 er et rejseselskab, der mener, at det skal være trygt, hurtigt og nemt at bestille rejser, uanset om det gælder fly, hotel eller billeje. Derfor er vores søge- og bestillingstjeneste frem for alt tilpasset de rejsende, som allerede ved, hvor de vil hen. Hver dag sælger vi cirka 1.000 flybilletter hos nogle af de cirka 650 flyselskaber, som vi samarbejder med verden over. I alt formidler vores rejseselskab rejser til mere end 1.500 forskellige destinationer. Det gør os til Skandinaviens førende rejsebureau på internettet.

Vores enkle bestillingsfunktion giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige afgange og at sammenligne priserne for at kunne finde den perfekte løsning. Vi er et rejseselskab, der også sørger for indenrigsfly, hvis du har brug for at komme til en større lufthavn til din udrejse. Vi skræddersyr desuden løsninger med indenrigsfly i andre lande, så du kan se flere steder under dig besøg.

Ved at være et online rejsebureau kan vi presse priserne mere end vores konkurrenter, som har fysiske butikker. Du kan selv søge efter den bedste pris, destinationer og tilbud hos vores flyselskaber. Når du har besluttet dig for, hvor du vil hen, kan du ordne alt via vores enkle og sikre bestillingsfunktion på vores hjemmeside.

Ikke bare et rejsebureau

Rejsebureauet Seat24 tilbyder de overnatningsmuligheder, der passer dig bedst. Her kan du søge blandt hoteller på en bestemt destination eller i nærheden af en seværdighed, og du kan sammenligne forskellige placeringer og prisklasser. Hvis du vil have adgang til bil i hele eller dele af besøget, tilbyder vi også det.

Vores kunder kan bestille billeje gennem vores tilknyttede rejsebureauer, som har aftaler med biludlejningsselskaber verden over. Vi anbefaler, at du på forhånd læser på siden om det land, som du vil rejse til. Langt fra alle lande har den samme udbyggede infrastruktur som Danmark Taxier er heller ikke altid den bedste måde at færdes på i alle lande. I sådanne tilfælde kan billeje være en god løsning. Hvis du bestiller bilen gennem vores rejsebureau, kan du være sikker på, at den venter på dig, når du når frem til din destination.

Opdag et rejsebureau med mange muligheder! Seat24 gør din rejse lidt lettere.

Billige rejser behøver ikke være det samme som et begrænset udvalg. Seat24 formidler billige rejser til lige præcis det sted, hvor du vil rejse hen, når du vil. Uanset om du vil rejse til Afrika, Sydamerika, Asien eller Europa, finder du det, du søger, hos os. Vi tilbyder en verden af nye oplevelser! Foruden de mest almindelige rejsemål i verden, kan vi også hjælpe dig med at finde rejser til mindre almindelige destinationer. Du kan vælge at bestille såvel weekendrejser som pakkerejser, eller du kan sammensætte din egen pakke efter smag og behag.

Én rejse - tusind muligheder

Du begynder lettest din rejse ved at bestille flybilletter hos os. Søg efter passende alternativer på de datoer, hvor du vil rejse, og gennemfør derefter bestillingen. Som et supplement til alle rejser tilbyder vi billige hoteller på rejsemålet. Vi har hoteller i alle klasser, og der findes noget, som passer til alle, uanset om du søger et børnevenligt alternativ, eller om du vil mærke byens puls. Hvis du er interesseret i billeje, hjælper vi naturligvis også med dette.

Vores filosofi er, at efterspørgslen skal styre udbuddet. Du bestemmer altså, hvilke rejser der skal tilbydes til gode priser, og flyselskaberne må rette sig efter dig. Vores mål er altid at kunne tilbyde præcis den rejse, som du søger. Velkommen til vores verden, hvor intet er umuligt!

Weekendrejser er en populær måde at komme væk fra hverdagen for en stund uden at det er nødvendigt at planlægge flere måneder før! Hvil sjælen, spis god mad, se en teaterforestilling, og lad batterierne op! Med Seat24 kan du hurtigt og nemt planlægge din weekendrejse på webstedet.

Hos os kan du nemt søge efter destinationer og sammenligne priser og flytider. Her finder du afgange til populære destinationer for weekendrejser som f.eks. Rom, London og Venedig, sammen med 1.500 andre destinationer verden over. Vi samarbejder med 650 flyselskaber, hvilket gør, at vi k an tilbyde et stort udvalg af weekendrejser.

En weekendrejse med tema

Vi kan også hjælpe dig med at finde en weekendrejse med et tema. Er du for eksempel på jagt efter en romantisk rejse, eller søger du de bedste indkøbsbyer? Gennem os får du ikke bare adgang til flyselskabernes almindelige rejser, du får også adgang til deres weekendrejser. Det betyder, at du ikke er begrænset til fly fra torsdag til søndag, som ellers er almindeligt ved denne type rejser. Hos os får du i stedet fuld frihed, og du kan vælge den periode, der passer dig bedst. Mange gange kan du endda finde billigere weekendrejser, hvis du flytter rejsedatoerne nogle dage frem eller tilbage.

Opdag, hvad Europas storbyer har at tilbyde, eller nyd et par dage i solen. Uanset hvad du vælger, gør vi din weekendrejse til en oplevelse!

Seat24 hjælper dig med at finde billige flyrejser til alle verdens kontinenter. Uanset om du vil rejse til Thailand, Amsterdam eller New York, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste løsning. Vores målsætning er at tilbyde en hurtig, tryg og enkel måde at bestille rejser på, når du allerede ved, hvor du vil hen. Vi formidler rejser med cirka 650 flyselskaber til ca. 1.500 destinationer i hele verden, og vi er et af Skandinaviens førende rejseselskab på internettet.

Rejs fra en lufthavn i nærheden af dig

Vil du bestille billige flybilletter online? Hos Seat24 kan du vælge mellem en lang række udrejselufthavne. Fra de mindre lufthavne er vores udvalg af billige fly noget begrænset, men fra vores større lufthavne, Stockholm, Gøteborg og København, har vi et stort udvalg af rejser, der befinder sig i toppen af hitlisterne over populære rejsemål. Du kan også søge efter billige indenrigsfly eller gøre din rejse komplet med hoteller og billeje.

Hvordan finder man det billigste fly til en destination?

Her finder du nogle nyttige tips til, hvordan du finder en billig flybillet til en destination. For eksempel kan det antal rejsende, der bestiller flybilletter samtidig, være afgørende for, i hvilken grad vi kan tilbyde billige flybilletter til den ønskede destination. Med det mener vi rejsende med samme selskab, for eksempel familier eller en gruppe af venner, der rejser sammen. Også antallet af nætter man er bortrejst kan påvirke prisen markant. De billigste billetter fås ofte, hvis man vælger at være væk mindst i 5-7 nætter.

Tryg og sikker bestilling

Søg efter den destination, du vil rejse til, og angiv den ønskede dato for rejsen. Vi finder herefter det billigste fly i overensstemmelse med dine ønsker. Vælg den valgmulighed, du ønsker, og gennemfør bestillingen. For at du skal kunne føle dig tryg, når du bestiller en flyrejse hos os, benytter vi os af den såkaldte SSL-kryptering. Den bruges i dag også af mange banker og gør, at din betaling gennemføres sikkert. Vores mål er, at du altid skal kunne følge dig tryg, når du bestiller billige flyrejser hos os!

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer