Rejseselskab


Seat24 er et rejseselskab, der mener, at det skal være trygt, hurtigt og nemt at bestille rejser, uanset om det gælder fly, hotel eller billeje. Derfor er vores søge- og bestillingstjeneste frem for alt tilpasset de rejsende, som allerede ved, hvor de vil hen. Hver dag sælger vi cirka 1.000 flybilletter hos nogle af de cirka 650 flyselskaber, som vi samarbejder med verden over. I alt formidler vores rejseselskab rejser til mere end 1.500 forskellige destinationer. Det gør os til Skandinaviens førende rejsebureau på internettet.

Vores enkle bestillingsfunktion giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige afgange og at sammenligne priserne for at kunne finde den perfekte løsning. Vi er et rejseselskab, der også sørger for indenrigsfly, hvis du har brug for at komme til en større lufthavn til din udrejse. Vi skræddersyr desuden løsninger med indenrigsfly i andre lande, så du kan se flere steder under dig besøg.

Ved at være et online rejsebureau kan vi presse priserne mere end vores konkurrenter, som har fysiske butikker. Du kan selv søge efter den bedste pris, destinationer og tilbud hos vores flyselskaber. Når du har besluttet dig for, hvor du vil hen, kan du ordne alt via vores enkle og sikre bestillingsfunktion på vores hjemmeside.

Ikke bare et rejsebureau

Rejsebureauet Seat24 tilbyder de overnatningsmuligheder, der passer dig bedst. Her kan du søge blandt hoteller på en bestemt destination eller i nærheden af en seværdighed, og du kan sammenligne forskellige placeringer og prisklasser. Hvis du vil have adgang til bil i hele eller dele af besøget, tilbyder vi også det.

Vores kunder kan bestille billeje gennem vores tilknyttede rejsebureauer, som har aftaler med biludlejningsselskaber verden over. Vi anbefaler, at du på forhånd læser på siden om det land, som du vil rejse til. Langt fra alle lande har den samme udbyggede infrastruktur som Danmark Taxier er heller ikke altid den bedste måde at færdes på i alle lande. I sådanne tilfælde kan billeje være en god løsning. Hvis du bestiller bilen gennem vores rejsebureau, kan du være sikker på, at den venter på dig, når du når frem til din destination.

Opdag et rejsebureau med mange muligheder! Seat24 gør din rejse lidt lettere.

  1. Rejser
  1. Rejseselskab
  1. Weekendrejser
${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer