Pakkerejser


Nu kan du bestille dine pakkerejser hos Seat24. Vi er et rejseselskab på internettet for dig, der søger rejser til en rimelig pris. Siden 2000 har vi formidlet billige flybilletter på internettet, og hver dag gennemføres der 1.000 bestillinger hos os. Du bestiller selv flybilletter tur/retur, hotel og billeje, og du sammensætter selv dine rejser præcis, som du vil have dem.

Pakkerejse på internettet - et alternativ til en rimelig pris

Ligesom tidligere er det vores mål at kunne tilbyde dig en oplevelse til en rimelig pris - det gælder selvfølgelig også vores pakkerejser. Hos os finder du billige pakkerejser til de mest populære rejsemål, og vi har gjort det nemt for dig at kombinere flybillet og hotel gennem os. Du kan stadig påvirke prisen på din pakkerejse ved at vælge et billigere eller et dyrere hotel. Vi har alt fra helt enkle vandrehjem til femstjernede hoteller.

Årsagen til at vi kan presse priserne sammenlignet med andre rejsebureauer er helt enkelt, at vi kun findes på internettet. Naturligvis får du den samme kvalitet og service, når du bestiller pakkerejser hos os, som når du bestiller separate flyrejser, billige hoteller og billeje.

Seat24/DRG-Den Danske Rejsegruppe (CVR 25613902)er medlem af rejsegarantifonden, medlem nr.:1447.

  1. Lavprisfly
  1. Pakkerejser
  1. Rejser
${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer