Fly


Med Seat24 kan du hurtigt og nemt bestille flybilletter online. Sammenlign afgange og priser, og find netop din perfekte afgang. Udover flybilletter kan du også tilføje hotel og billeje. Takket være vores samarbejdspartnere kan vi tilbyde dig mange valgmuligheder, uanset om du leder efter din drømmerejse eller bare vil reservere flybilletter fra A til B.

Seat24 formidler flybilletter til mere end 1.500 rejsemål verden over. Vi samarbejder med 650 af verdens førende flyselskaber for altid at kunne tilbyde dig så mange billige alternativer som muligt, når du skal reservere flyrejser.

Der reserveres dagligt omkring 1000 flybilletter via Seat24. Det gør os til et af Skandinaviens førende rejseselskab på internettet.

Hvordan foregår en reservation af flybilletter?

Når du har valgt din ønskede destination og angivet rejseperioden, vises en række valgmuligheder. Når du har markeret det ønskede fly og angivet alle de påkrævede oplysninger, gennemføres din bestilling af flybilletter med det samme. Billetten bestilles enten som en såkaldt e-billet, en elektronisk billet, der opbevares hos flyselskabet, eller som en papirbillet, der sendes hjem til dig. Betalingen er tryg og sikker og kan gennemføres både via direktbanksbetalning eller med betalings- eller kreditkort. Vi anvender en såkaldt SSL-kryptering, som de fleste banker bruger for, at din betaling skal foregå så sikkert som muligt.

Gennemfør din bestilling

Når du har bestilt din flybillet, kan du nemt tilføje et hotel eller billeje på rejsemålet. Bestillingen gennemføres på samme sikre måde som for flybilletter, og vi samarbejder naturligvis kun med førende hotel- og biludlejningsleverandører.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer